0

mondi maestro color

Te-ai gândit vreodată ce anume te determină să alegi un produs de pe raft dintre zecile, poate sutele de sortimente?

Conform PackLeaderUSA.com, aspectul ambalajului joacă un rol decisiv în alegerea consumatorului – mai exact în cel mult 7 secunde clientul decide dacă produsul respectiv merită sau nu, să fie achiziționat.

Ți-am captat atenția?

Decizia de cumpărare nu ține doar de produs în sine

Bineînțeles că practicabilitatea reprezintă cel mai important aspect atunci când vine vorba de un ambalaj și acesta trebuie să asigure integritatea. Însă caracteristicile tactile și vizuale deosebite completează pachetul organoleptic al produsului.

De la culori vii la tonuri subtile, de la texturi și până la finisări mate sau lucioase, ambalajul este primul lucru pe care îl observăm la un articol.

Customer Experience la nivel înalt

Lider pe piața din Europa la producția de cartoane pentru realizarea de ambajale în varii industrii, MM Board&Paper ne arată puterea unui ambalaj premium, evidențiindu-se față de multele alte brand-uri prin know-how, inovație și sustenabilitate.

Înțelegând importanța aspectului estetic și calitativ în procesul de achiziționare al unui produs, brand-ul MM deține un portofoliu impresionant de cartoane rezistente și versatile, obținute din materie primă reciclată.

Produse congelate sau refrigerate? Descoperă Cartoanele Duplex

Rezistente la temperaturi joase sau oscilante și prevăzute cu barieră puternică împotriva umidității, cartoanele kraft MM Board&Paper sunt destinate realizării de ambalaje pentru produse alimentare congelate, refrigerate sau lichide.

Suprafața fină și plăcută la atingere fac ca acestea să poată fi folosite cu succes și pentru crearea de ambalaje a produselor cosmetice sau farmaceutice.

Viitorul este sustenabil! Descoperă Cartoanele Triplex

Alege Ecoprint GT3 ca alternativă mult mai sustenabilă și economică pentru realizarea de ambalaje dedicate produselor non-alimentare.

Iar pentru serviciile alimentare, de tip fast-food, recomandăm Topcolor Grease GT1. Realizat din carton reciclat de cea mai înaltă calitate și fără conținut de fluor, Topcolor Grease este alegerea ecosustenabilă potrivită.

Versatilitatea de care ai nevoie. Descoperă Cartoanele GC2.

Alimente uscate sau congelate? Praline și Ciocolată? Produse cosmetice? Doar câteva dintre produsele pentru care poți realiza ambalaje de larg consum, folosind cartoanele GC2.

Rigide și rezistente, dar cu suprafață fină și plăcută la atingere, acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate ale industriei de ambalare.

O atingere luxuriantă. Descoperă Cartonul Arktika GC1

Pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin, prezentăm cartonul multistrat FBB Arktika, cu suprafață fină, luminozitate și caracteristici excepționale de imprimare.  

Un produs de calitate premium care te cucerește din prima secundă.

 

În industria de packaging, standardele de calitate și siguranță sunt extrem de ridicate, însă la fel de ridicat poate fi și nivelul de risipă al materiei prime. MM Board&Paper ne îndrumă să fim responsabili și arată că pot exista alternative sustenabile, la costuri avantajoase, dar care păstrează un nivel ridicat de performanță.

RPD sprijină orice inițiativă pentru un viitor mai verde și crede cu tărie în adoptarea de strategii sustenabile.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.