0

Se spune că, de fapt, cu o floare nu se face primăvară. Este, însă, valabilă această vorbă pentru orice situație?

În fond, cele mai mari reușite au la bază pași mici, dar hotărâți.

Spre exemplu... 

  • Dacă în fiecare zi ai deveni cu 1% mai bun în domeniul în care activezi, până la sfârșitul anului ai fi cu 37% mai bun! 
  • Un copac asigură oxigenul necesar pentru două persoane, iar odată ajuns la maturitate, același copac va absorbi până la 1 tonă de Co2. Potrivit Ministerului Agriculturii din SUA, un singur copac sănătos are aceeași putere pe care ar avea-o 10 echipamente de aer condiționat, de dimensiunea unei camere. 

Un exemplu mai concret despre cât e nevoie pentru o amprentă neutră asupra mediului înconjurător?

Ei bine, în America de Nord, este nevoie de plantarea a 920 de copaci.

Așadar, este clar că nu cu o floare se face primăvară, dar floare lângă floare, se poate transforma într-o grădină superbă. 

The Navigator Company și inițiativele grozave

Compania Navigator sprijină eforturile de a obține o amprentă de carbon scăzută, implicându-se în proiectul demarat în Portugalia, ce urmărește atingerea acestui obiectiv prin plantarea unei păduri de pini.

Navigator colaborează cu mai mulți specialiști pentru a obține rezultate durabile, dar și pentru a păstra aceeași calitate a produselor care i-a adus titlul de lider în Europa la producția hârtiei office, dând dovadă de respect atât față de consumator, cât și față de mediu.

Navigator Universal devine CO2 Neutral

Realizată din 100% resurse sustenabile și compatibilă cu orice tip de imprimantă și copiator, hârtia Navigator Universal păstrează aceleași proprietăți excelente de printare, apreciate de clienții din întreaga lume:

  • 99,99% fără blocaje în imprimantă, ceea ce te ajută să economisești timp și bani
  • Extra opacitate și suprafață fină la atingere
  • Redarea culorilor vibrante. 

În plus, suprafața hârtiei a fost tratată special pentru un consum optim de cerneală și a oferi un rezultat deosebit. 

Cumpărând hârtia Navigator Universal Co2 Neutral te bucuri de calitate superioară a imaginii sau documentelor printate și sprijini, totodată, proiectul din Portugalia, de păstra amprenta de carbon la un nivel neutru.

Cere oferta aici.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.