0

Cei mai mulți dintre noi alegem să apelăm la serviciile de livrare online, confortul și rapiditatea fiind principalii factori decizionali în acest sens - iar tendința nu pare să se diminueze.

Dacă ai o afacere care necesită sau poate implica livrarea de produse, aceasta pare situația ideală, nu? Însă creșterea numărului de comenzi și livrări presupun noi costuri și noi provocări.

Cum îți dai seama care este recuzita de ambalare de care ai nevoie?

Îți prezentăm top 5 produse versatile care să asigure protecția produselor livrate pe întreg parcursul lanțului logistic.

  1. 1. Benzi adezive

Adeziv pe bază de solvent, acril sau hotmelt, uz manual sau automat, fiecare tip de bandă adezivă are aplicabilitate multiplă și caracteristici care să asigure performanța, chiar și în condiții meteorologice dificile.

Aproape orice industrie implică la un moment dat utilizarea benzilor adezive. Ani de cercetare și dezvoltare au condus la dezvoltarea unei game largi de astfel de produse, fie pentru uz general sau industrial, care să prezinte aderență pe suprafețe și texturi variate.

În plus, benzile adezive pot avea caracteristica de desprindere de pe rolă în mod silențios.

  1. 2. Folii Stretch Paletizare

Utilizate pentru ambalarea mărfurilor pe paleți, inclusiv a celor alimentare perisabile, foliile stretch pot fi de diferite grosimi, în funcție de aplicație, reducând riscul deformării produselor fragile. Acest segment al industriei de ambalare pune la dispoziție diferite tipuri de folii:

  • Folii manuale, ideale inclusiv pentru uzul casnic

  • Folii automate pentru uzul industrial, reprezentând un produs indispensabil pentru securizarea mărfurilor pe paleți și depozitarea în siguranță a acestora. Tocmai din acest motiv, folia stretch automată se caracterizează printr-un grad ridicat de grosime și rezistență deosebită împotriva șocurilor mecanice

  1. 3. Folii Termocontractibile

O folie non-toxică, utilizată pentru ambalarea grupată sau individuală a unei game impresionante de produse precum: cosmetice, conserve, detergenți, zahăr, făină, PET-uri, etc.

  1. 4. Folia cu bule

Mulți o folosesc ca pe un produs anti-stres, însă scopul principal al foliei cu bule este acela de a garanta siguranța produselor fragile, cum ar fi electrocasnicele sau produsele casante, având rol anti-șoc și protejând marfa împotriva manevrărilor agresive.

  1. 5. Colțare din carton presat

Colțarele din carton presat sunt ușor de folosit și de adaptat formei produsului care urmează a fi livrat, fiind rezistente la umezeală, rupere și oscilații de temperatură. Pentru o eficiență maximă, se recomandă folosirea colțarelor alături de folia stretch.

Produsele livrate în siguranță reprezintă un element cheie pentru o afacere prosperă și pentru a avea mereu clienți mulțumiți.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.