Splendorlux Mirror A4/A3

ID produs
8003
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Hârtiile și cartoanele Fedrigoni Splendorlux Mirror sunt lucioase și cast coated pe o singură parte. Acestea sunt realizate din fibră primară de celuloză pură, fără conținut de lemn și clor, dintr-o cantitate limitată de fibre CTMP în stratul interior.

Finisaj ușor mat pe una dintre fețe, cu efect de oglindă, iar nuanța pare să se schimbe atunci când este privită din unghiuri diferite.

Splendorlux Mirror este utilizat în special pentru realizarea ambalajelor, portofoliilor, coperților, cărților poștale, materialelor grafice etc.

Finisajul lucios al Splendorlux Mirror asigură o strălucire deosebită, rezultate de imprimare cu contrast excelent, detalii și saturație de culoare.

Poate fi prelucrat prin urmatoarele metode: offset, timbru sec, folio, termografie și serigrafie.

Pentru tipărirea offset se recomandă utilizarea cernelurilor cu uscare UV sau cernelurilor oxidante numai după testele de printare.

MENȚIUNE: Culorile prezentate mai sus au caracter orientativ. Pentru a vizualiza cu exactitate nuanța hârtiei, vă rugăm să cereți o mostră, fie să consultați mostrarul de hârtii și cartoane speciale.

Aplicații

  • Ambalaje

  • Coperți
  • Cărți poștale
  • Materiale grafice și afișaje
  • Portofolii

There is no file