Summa S Class Seria 3 Tangential Camera

ID produs
11576
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Cutterele Summa S Class 3 Series Tangential Camera sunt dotate cu dispozitiv de tăiere tangențial și o cameră ultra performantă. Combinate cu Tehnologia True Tangential Cutting și presiunea cuțitului de până la 1000gr această serie este concepută pentru a oferi o adevărată excelență în tăiere. 

Motorul oscilează lama de tăiere sus-jos în timp ce servomotorul rotește lama în direcția de tăiere. În acest fel cuțitul tangențial oferă rezultate extrem de precise la o calitate de neegalat.

Dispozitivele de tăiere Summa S Class 3 Tangential Camera sunt proiectate pentru medii de tăiere cu volum mare. Acestea unesc puterea S Class și precizia unui cap de tăiere eficient și accesibil al cuțitului tangențial.

 

Sistemul OPOS-CAM pentru tăiere pe contur și aliniere va automatiza orice lucrare. Se pot pune între 4 și 128 de semne pentru recunoaștere pe o varietate mare de materiale, având astfel un flux de lucru automat.

 

Funcția FlexaCut de la Summa creeaza o tăietură perforată care permite materialului să își păstreze rigiditatea necesară, dar să rămână totodata ușor de rupt în bucăți individuale.

 

Media roll poate utiliza diametru de rolă de până la 20 cm și o greutate maximă de până la 32kg. Acest lucru este foarte important pentru aplicațiile de print&cut sau pentru autocolantul laminat.

Specificații

Modele disponibile : Summa S3 TC75 / Summa S3 TC160

Tehnologie avansată de tăiere cu ajutorul cuțitului Tangențial si a Camerei OPOS
Cea mai recentă metodă de aliniere a materialuluiForță de tăiere de până la 1000g
Dispune de tehnologie Dual Head : cuțit+pix sau cuțit+biguireSoftware Summa GoSign
Camera OPOS-CAMFuncționalitate și recunoaștere coduri de bare
Funcții de conexiune – internet / USB / Wi-FiDiferite unelte de tăiere precum – ballpoint pen / fibre pen / creasing tool
Viteză de tăiere de până la 1440 mm/s

Aplicații

  • Etichete

  • Signalistică
  • Autocolant
  • Stickere
  • Window graphics
  • Grafică pentru autovehicule
  • Postere
  • Folie de transfer