Summa S Class Seria 3 Tangential

ID produs
11577
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Cutterele Summa S Class 3 Series Tangential sunt dotate cu dispozitiv de tăiere tangențial ca raspuns la limitele tehnologiei drag-knife. Cuțitul tangențial este controlat de un motor care îl pozitionează în unghiul corect pentru tăiere.

Motorul oscilează lama de tăiere sus-jos în timp ce servomotorul rotește lama în direcția de tăiere. În acest fel cuțitul tangențial oferă rezultate extrem de precise la o calitate de neegalat.  

Dispozitivele de tăiere Summa S Class 3 Tangential sunt proiectate pentru medii de tăiere cu volum mare. Acestea unesc puterea S Class și precizia unui cap de tăiere eficient și accesibil al cuțitului Tangential.

 

Sistemul OPOS-X pentru tăiere pe contur și aliniere va automatiza orice lucrare. Se pot pune între 4 și 128 de semne pentru recunoaștere pe o varietate mare de materiale, având astfel un flux de lucru automat.

 

Funcția FlexaCut de la Summa creează o tăietură perforată care permite materialului să își păstreze rigiditatea necesară, dar să rămână totodată ușor de rupt în bucăți individuale.

 

Media roll poate utiliza diametru de rolă de până la 20 cm și o greutate maximă de până la 32kg. Acest lucru este foarte important pentru aplicațiile de print&cut sau pentru autocolantul laminat.

 

Specificații

Modele disponibile : Summa S3 T75 / Summa S3 T120 / Summa S3 T140 / Summa S3 T160

Tehnologie avansată de tăiere cu ajutorul cuțitului Tangențial
Cea mai recentă metodă de aliniere a materialuluiForță de tăiere de până la 600g
Software Summa GoSignCameră sau senzor pentru recunoașterea marcărilor
Funcționalitate și recunoaștere coduri de bareFuncții de conexiune – internet / USB / Wi-Fi
Diferite unelte de tăiere precum – ballpoint pen / fibre pen / creasing toolViteză de tăiere de până la 1440 mm/s

 

Aplicații

  • Etichete

  • Signalistică
  • Autocolant
  • StickereWindow graphics
  • Grafică pentru autovehicule
  • PostereFolie de transfer