BANDĂ ADEZIVĂ SILENT BETAPE

ID produs
10844
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Banda adezivă acrilică SILENT de la BeTape este folosită la sigilarea cutiilor sau ambalajelor confecționate din carton ondulat, plastic, metal, și este recomandat pentru ambalarea produselor ușoare, ori de greutate medie. Adezivul are o calitate unică, aceea de a se deprinde de pe rolă într-o manieră silențioasă, fără să producă acel zgomot deranjant. Datorită suportului gros al polipropilenei (25 My) și al adezivului acrilic premium (20 My), produsul poate fi folosit atât la temperaturi ridicate (peste 30 temperatură ambientală), cât și la temperaturi scăzute (până la -5 temperatură ambientală).

Această bandă adezivă acrilică este pretabilă, în special, pentru uz manual (dimensiuni de 60 și 66 metri liniari), dar și automat ( dimensiuni de 900 și 990 metri liniari), și se remarcă printr-o rezistență UV ridicată, dar și printr-o claritate net superioară a benzii după ambalare.

Acest tip de material este recomandat producătorilor de mobilă, în special furnizorilor IKEA, având cele două metode de testare AFERA 5004 și AFERA 5012 omologate.

Aplicații

  • Sigilarea cutiilor din carton
  • Sigilarea produselor alimentare
  • Transport și logistică