0

Știm că nu este tot timpul ușor să alegi produsele potrivite pentru realizarea proiectelor tale.

Specialiștii diviziei noastre de Packaging, au venit în întâmpinarea partenerilor și potențialilor parteneri Romanian Paper Distribution și au răspuns câtorva întrebări pentru a ușura procesul de selecție privind materialele de ambalare și protecție pentru produsele livrate.

Brandul BeStretch, pune la dispoziție o gamă variată de folii stretch paletizare pentru a garanta siguranța mărfurilor pe parcursul întregului lanț logistic.

Cum ați descrie în 3 cuvinte produsele BeSTretch?

În primul rând, foliile BeSTretch sunt produse de calitate superioară. Mereu alegem calitatea în detrimentul soluțiilor mai economice, de performanță inferioară. În plus, aceste produse sunt fiabile - foliile stretch din portofoliul RPD oferă soluții pentru absolut orice tip de ambalare.  

Nu în ultimul rând, vorbim de eco-sustenabilitate. Filosofia brand-ului BeSTretch se bazează pe a produce cât mai puțin plastic pe piața produselor de ambalat. În acest sens, BeSTretch caută să dezvolte constant soluții cât mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Care este principalul avantaj în a utiliza produsele BeSTretch?

Fără doar și poate, calitatea și performanța constantă.

Clientul poate fi 100% sigur de faptul că va primi exact ceea ce a testat, iar calitatea produselor va fi menținută pe tot parcursul lanțului de distribuție, cea mai importanta calitate a produselor Bestretch este constanta calitativă .

Indiferent de ce soluție se optează , standardizată sau o soluție tehnică superioară - calitatea produsului testat inițial este menținută pe tot parcursul colaborării cu partenerii noștri.

Cât de important este ca folia utilizată să fie de înaltă calitate?

În orice domeniu în care este necesară ambalarea sau paletizarea de mărfuri și produse, alegerea unui produs performant și de încredere reprezintă un aspect crucial.  

Din păcate, mulți clienți aleg ca factor decisiv în procesul de cumpărare doar prețul de achiziție – o greșeală des întâlnită. Este important să iei în calcul costul final al ambalării – cât de calitativ este produsul cu care ambalajez și cât de stabilă este marfa pe care urmează să o livrez.

Care este produsul BeSTretch pe care îl preferă clienții și care ar fi motivul?

Putem spune că foliile Bestretch SuperPOWER, Bestretch PRESTRETCH film, Bestretch RIGID  Film sunt câteva exemple de soluții implementate cu succes și constant achiziționate de către partenerii noștri.

La baza acestei tendințe se află fuziunea dintre calitatea net superioară și prețul competititv al produselor, iar departamentul nostru de vânzări pune la dispoziția clienților soluții mereu actualizate și îmbunătățite la nivel global.

Dacă ar fi să alegeți un singur produs BeSTretch pe care l-ați recomanda oricărui client ce activează în industria ambalării, care ar fi acela?

Recomandarea noastră ar fi produsul BESTRETCH RIGID FILM deoarece asigură o ridigizare superioară a paleților față de folia stretch standard. Pe lângă acest aspect, dorim să subliniem și economisirea semnificativă la nivelul costului total de ambalare al paleților.

Practic, te bucuri de performanță de top, utilizând însă cu până la 50% mai puțin material.

În plus, BeSTretch Rigid Film este un produs prietenos cu mediul, pentru producerea acestuia se utilizează cu aproape 30% mai puțin material plastic.   

Și totuși... De ce BeSTretch?

Foliile BeSTretch au fost gândite ca un produs tehnic de încredere, de calitate superioară la preț competitiv și este rezultatul cercetărilor de a dezvolta soluții pentru un viitor sustenabil.

Experiența de peste 20 ani ne-a arătat care sunt nevoile partenerilor noștri, iar noi am fost și suntem 100% alături de aceștia, oferind mereu consultanță pentru a face alegeri responsabile.

Descoperă aici gama completă a foliilor de ambalare BeSTretch.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.