0

1264 de Aspecte ale Creativității

Noua serie de blocuri 1264 de la Fabriano prezintă tot atât de multe posibilități creative.

Sofisticat prin simplitate.

Marii producători, maeștri în a găsi echilibrul dintre tehnologie și tradiție, știu că, de cele mai multe ori, mai puțin înseamnă mai bine.

Noile blocuri Fabriano sunt nici mai mult, nici mai puțin decât ceea ce ai nevoie pentru momente creative spontane, fiind disponibile în varianta cu spirală sau fără.

Mai mult decât un simplu număr

Povestea de succes a brand-ului a început în 1264, în micul oraș Fabriano din Italia, tradiția și arta realizării hârtiei având să fie transmisă din generație în generație până în zilele noastre.

Au trecut secole de-atunci, au fost testate și dezvoltate diverse tehnici, iar hârtia Fabriano a fost alegerea unor personalități care au făcut istorie, precum Michelangelo sau Bethoveen.

Astăzi, compania Fabriano creează hârtie premium pentru o gamă variată de aplicații, inclusiv desen, artă, schițe, corespondență, etc.

Blocurile seriei 1264 reamintesc de anul 0 în care a început totul și reprezintă colecția care înglobează produse Fabriano pentru toate aplicațiile de profil, cu un raport calitate-preț excelent!

Potrivite pentru toate tehnicile de desen, de la schițe și până la creioane colorate, dar și celor care implică cerneala, guașa și acuarela, blocurile Fabriano pot fi luate cu ușurință peste tot. În fond, inspirația are surse nebănuite, deci este bine să fii pregătit în orice moment.

Disponibile în formate variate, de la 14,8x21 cm, 21x29,7 cm și până la 29,7x42 cm, blocurile Fabriano 1264 au file cu suprafață fină, texturată sau poroasă, aceasta din urmă fiind special dezvoltată pentru a reține pigmenții de culoare.  

Te invităm să descoperi toată colecția Fabriano 1264.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.