0

mondi maestro color

Medicina este o artă, iar pentru eroii în halate fiecare zi reprezintă un munte de energie și devotament. Considerăm că aceștia merită tot respectul și sprijinul nostru.

Leykom se implică social prin susținerea financiară a programului de pregătire practică a studenților la medicină, program inițiat de Asociația Progresiv, în colaborare cu Lions Club Cosmopolitan și Lions Club Decan București.

La aceste workshop-uri, participanții au posibilitatea de a exersa manevre medicale invazive esențiale pe manechine și mulaje, cât și de a practica noduri și suturi pe mulaje de silicon, fiind îndeaproape instruiți de medici rezidenți și specialiști în chirurgie generală.

Proiectul a început în aprilie 2021, pentru a suplini o nevoie a tinerei generații de a participa fizic la cursuri care să le dezvolte abilități practice, nevoie afectată de pandemia Covid.

Cursuri precum „Manevre Medicale Invazive Esențiale” și „Noduri și Suturi în Chirurgie” sunt susținute de către specialiști dedicați și se adresează tuturor studenților facultăților de medicină generală. Sesiunile se țin în București, având frecvență bilunară, cu 10-12 participanți/curs.

Formarea și pregătirea tinerei generații este un proces continuu, un maraton al anduranței care necesită devotament și know-how din partea trainerilor.

Cursurile necesită sprijin financiar, iar Leykom se implică sub formă de partener strategic al educației medicale continue, deoarece vrem ca tinerii studenți români - viitorii medici de maine - să rămână în țară pentru a avea grijă de noi!

Urmărește activitatea studenților și medicilor dedicați de la Progresiv Medical și alege să te implici și tu:

https://www.facebook.com/progresivmedical

https://www.instagram.com/progresivmedical

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.