Capsatoare automate PlastGrommet

ID produs
10849
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Capsatorul automat Evolution este un echipament cu perforare pneumatică, pentru aplicarea capselor din plastic. Acestea se încarcă automat, iar utilizatorul poate acționa dispozitivul la picior, ceea ce permite operatorului să aibă ambele mâini libere în timpul funcționării. Această caracteristică reprezintă un avantaj ce poate reduce cu mult timpul de lucru pentru aplicarea capselor. Datorită indicatorului laser, echipamentul fixează capsele cu foarte mare precizie.

Capsatorul automat Evolution poate fi utilizat pentru aplicații pe diferite materiale precum PVC banner sau textil, panouri luminoase de 3-5 mm grosime, prelate pentru camioane și carton. Aparatul poate capsa cu o viteză de până la 35 de capse pe minut. Acesta poate fi dotat, opțional, și cu stand.

Capsatorul automat AutoCross a fost conceput special pentru utilizatorii cu volum mediu. Echipamentul lucrează pe țesături și bannere din PVC.  Presiunea de capsare este reglabilă. Pointer laser pentru setare precisă. Întreținere ușoară. Disponibil pentru capse de 8 mm și 12 mm PLASTGrommet.

Capsatorul automat MultiPress, este cel mai avansat capsator pentru utilizatori cu volum mare. Acesta utilizează capse din plastic într-o varietate de materiale, inclusiv bannere din PVC, steaguri, materiale plastice și textile.

Viteza maximă este de peste 60 de capse pe minut. Mașina alimentează automat capsele. Are mod de pre-cut perfect pe țesături ușoare.