Fedrigoni Mistral® Tradition

ID produs
11595
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Fedrigoni Mistral® este noua gamă de hârtii speciale, ce pot fi o sursă de inspirație pentru proiectele tale. Cu două tipuri elegante de embosare, fie clasicul Tradition, fie designul geometric Design, ambele oferă o textură delicată și rafinată. Mistral Tradition este o hârtie neprelucrată, embosată pe ambele părți cu textura Tradition, realizată din pastă de celuloză pură ECF și certificată FSC®.

 

Fedrigoni Mistral® este soluția ideală pentru toate proiectele editoriale de înaltă calitate, cum ar fi cărți, cataloage, coperți, papetărie, identitate de marcă, invitații, broșuri, felicitări, etichete și ambalaje de lux. Disponibil într-o gamă largă de gramaje între 100 și 400 g/mp, Fedrigoni Mistral® este o hârtie extrem de versatilă care poate satisface toate proiectele editoriale și soluțiile de ambalare de lux.

 

Poate fi utilizat fără probleme cu principalele sisteme de imprimare: tipar, offset, embosare la rece, ștampilare cu folie la cald, termografie și serigrafie. Suprafața macro-poroasă sugerează utilizarea cernelurilor de uscare oxidativă. Emboșările caracteristice necesită setări specifice ale presiunii de imprimare. Având în vedere modelul de embosare pe ambele părți, imprimarea în mai multe treceri trebuie evaluată și testată în prealabil pentru a evita pierderile de registru între treceri.

 

Vernisarea și laminarea plasticului trebuie evaluate în prealabil. Varnishul aplicat cu o mașină de tipar offset este absorbit în mare parte și, prin urmare, nu îmbunătățește luciul sau protecția. Varnisajul prin serigrafie obține rezultate mai bune, deși adesea este necesar să se efectueze două straturi pentru a obține un rezultat distinct evident. Rugozitatea suprafeței, caracteristică hârtiilor embosate, poate duce la apariția unor defecte microscopice cu laminarea plasticului, cauzate de aderența incompletă a filmului la substrat.

 

Rezultate bune cu operațiuni majore de prelucrare, cum ar fi: tăierea, matrițarea, șanțuirea, plierea și lipirea.

There is no file