Splendorlux Mirror

ID produs
7275
începând de la 0,00 € + TVA
Cere ofertă

Hârtiile și cartoanele Fedrigoni Splendorlux Mirror sunt lucioase și cast coated pe o singură parte. Acestea sunt realizate din fibră primară de celuloză pură, fără conținut de lemn și clor, dintr-o cantitate limitată de fibre CTMP în stratul interior.

Finisaj ușor mat pe una dintre fețe, cu efect de oglindă. Disponibile în patru culori. Culorile Oro, Bronzo, Argento și Ferro prezintă un efect iridescent și strălucitor, iar nuanța pare să se schimbe atunci cand este privită din unghiuri diferite. 

Splendorlux Mirror este apreciat în mod deosebit pentru realizarea ambalajelor, portofoliilor, coperților, a cărților poștale, materiale grafice și afișaje.

Finisajul lucios al Splendorlux Mirror asigură o strălucire deosebită, rezultate de imprimare cu contrast excelent, detalii și saturație de culoare.

Poate fi prelucrat prin diferite modalități: offset, timbru sec, folio, termografie și serigrafie.

Pentru tipărirea offset se recomandă utilizarea cernelurilor cu uscare UV sau cernelurilor oxidante numai după testele de printare.

MENȚIUNE:Culorile prezentate mai sus au caracter orientativ. Pentru a vizualiza cu exactitate nuanta hârtiei, vă rugăm să cereți o mostră, fie să consultați mostrarul de hartii si cartoane speciale

Aplicații

  • Ambalaje
  • Portofolii
  • Coperți
  • Cărți poștale
  • Materiale grafice și afișaje