0

Acum mai bine de 800 de ani, într-un mic oraș din nordul Italiei, se pun bazele unei afaceri de familie care avea să depășească limitările timpului. O poveste irepetabilă a hârtie, născută din pasiune și devotament pentru industria papetăriei. Acesta este Fabriano – mai mult decât un oraș și mai mult decât o companie specializată în produse din hârtie.

Fabriano ne învață că pentru crearea unui tip de hârtie este nevoie să deprinzi arta prelucării materiei prime și a convertirii acesteia într-un produs finit care să servească diferitelor scopuri creative și profesionale.

Soluțiile inovatoare și investiția în metodele de fabricație de ultimă generație reprezintă elementele centrale care stau la baza istoriei de succes a companiei Fabriano.

Calitate și Sustenabilitate

Prezentând caracteristici deosebite pentru o calitate superioară a printului final, gama de hârtii de copiator Fabriano Copy propune un design fresh, în trend cu cerințele pieței. În plus, hârtia este protejată împotriva deteriorării cauzate de umezeală sau substanțe uleioase, datorită ambalajului cu strat protector.

Copy Class

O hârtie premium de clasa A, cu grad ridicat de alb, rigiditate și grosime remarcabile. Fabriano Copy Class este produsă din 100% fibră primară de celuloză pură, fără conținut de clor elementar, cu resurse sustenabile. Nu conține acid și este alcalină, proprietate care îi garantează o durată lungă de viață.

Copy Performance

Redescoperă măiestria scrisului de mână cu ajutorul unei hârtii versatile de clasa B, cu un grad de alb ridicat, opacitate sporită și o finisare optimă a suprafeței.

Copy Office

O hârtie multifuncțională pentru birou, produsă din fibră primară de celuloză pură, fără conținut de clor elementar (E.C.F.), respectând standardele de mediu, sociale și economice. Nu conține acid și este alcalină, proprietate care îi garantează o durată lungă de viață.

Copy Life

O hârtie pentru printarea responsabilă din punct de vedere etic a documentelor office, de acasă sau de la birou. O hârtie ce are în componență materiale reciclate, fără compromis de la calitate - Copy Life are un grad ridicat de alb, nu conține acid, lemn sau clor, pentru o rezistență sporită în timp a documentelor printate, respectând, în același timp, filosofia de bază a liniei Copy Fabriano: Design. Calitate. Sustenabilitate.

Copy Bio Ecology

Hârtia Fabriano Copy Bio Ecology este o hârtie 100% ecologică, fără conținut de clor, folosind resurse din păduri gestionate în mod responsabil.

Hârtia Copy Bio Ecology este produsă folosind cel puțin 60% energia hidroelectrică și 85% fibră de celuloză reciclată decernelizată.

Întreaga gamă Fabriano Copy deține certificări care atestă grija producătorului față de mediul înconjurător, pentru unele tipuri de hârtie fiind folosite tehnologii cu scopul de a reduce emisiile de gaz cu efect de seră, precum energia hidroelectrică. Totodată, resursele utilizate sunt provenite din păduri gestionate în mod responsabil, respectând standardele de mediu, sociale și economice.

Mesajul pe care îl transmite Fabriano prin intermediul acestei linii de hârtii este unul clar – pe de-o parte, garanția față de utilizator că are la îndemână un produs de înaltă calitate, cu performanță îndelungată, iar pe de cealaltă parte, devotamentul față de mediul înconjurător și natură, moștenirea noastră pentru generațiile viitoare.

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.