0

O astfel de ocazie este cu totul și cu totul special și ar trebui valorificată prin intermediul notelor elegante și rafinate, care să trezească emoții și să creeze amintiri pe termen lung.

Indiferent dacă optezi pentru o nuntă fastuoasă sau o una mai relaxată, detaliile au rolul de a întregi ambianța deosebită și de a face din nunta ta un eveniment memorabil.

 

De la obișnuit la extraordinar

Invitațiile sunt primul pas pentru a aduce oamenii dragi alături de tine în ziua cea mare.

Este adevărat că ne aflăm în plin avânt tehnologic, iar alegerea unor invitații în format video este o alternativă la îndemână, mult mai rapidă.

Cu toate acestea, hârtia, mijlocul de comunicare principal timp de sute de ani, are ceva de-a dreptul deosebit, care declanșează simțul tactil pentru a oferi invitaților o experiență completă.

De la invitații printate clasic la cele supuse unui tip de imprimare special, suportul de hârtie sau carton ales este poate la fel de important ca mesajul transmis.

 

Iată sugestiile noastre:

Sirio Pearl

Hârtii și cartoane premium în format A4 și A3, cu finisaj perlat sau catifelat și reflexii elegante. Acestea sunt realizate din fibră primară de celuloză pură, fără conținut de lemn și clor.

Splendorlux Mirror

Finisaj ușor mat pe una dintre fețe, cu efect de oglindă, iar nuanța pare să se schimbe atunci când este privită din unghiuri diferite.

Symbol Pearl

Hârtie realizată din fibră primară de celuloză pură, fără conținut de lemn sau clor, cu finisare perlată, care dă oricărei aplicații un aspect de luminozitate si scoate în evidență culorile metalice.

Fedrigoni Sirio Color

Fedrigoni Sirio Color este o colecție de cartoane și hârtii nelăcuite, realizate din fibră primară de celuloză pură, fără fibră lemnoasă sau clor. Acestea sunt vopsite la nivelul fibrei în culori foarte rezistente la expunerea la lumină, disponibile în 25 de culori.

Fedrigoni Freelife Merida

100% Ecologic! Fedrigoni Freelife Merida este o colecție de hârtii și cartoane reciclate, care readuc la viață culorile tipice civilizațiilor Maya și Mexicane antice.

Descoperă întreaga colecție de hârtii și cartoane cu suprafață lucioasă, tip-oglindă, mată sau cretată, textură catifelată, fină sau extra-fină, culoare albă, astfel încât, prin intermediul invitațiilor tale, să oferi celor dragi o experiență tactilă deosebită.

 

Plicuri speciale

Învăluie-ți mesajul într-o notă de rafinament cu ajutorul plicurilor speciale din portofoliul nostru, disponibile într-o varietate amplă de culori și texture, provenind de la producători de de renume internațional, precum Fedrigoni și Fabriano.

Plicuri Sirio Pearl

Plicurile confecționate din hârtiile și cartoanele din gama Fedrigoni Sirio Pearl au un aspect perlat pe o singură parte a hârtiei, cu reflecții deosebit de elegante.

Plicuri Pergamenta

Plicuri confecționate din hârtii și cartoane speciale din gama Pergamenata, imită pergamentul natural antic și reusesc sa creeze un efect de nori (satinat).

Plicuri Modigliani Dore

Soluție rafinată, dar, totodată, ecosustenabilă?

Descoperă plicurile Modigliani Dore. Hârtia folosită are un strat de pigmenți metalici, este embosată pe ambele fețe și complet reciclabilă și biodegradabilă.

Romanian Paper Distribution dispune de o întreagă gamă de plicuri, astfel incat si cele mai inovative idei sa isi gaseasca un partener pe masura.

Știați că…

  • Cel mai mare buchet de nuntă a avut peste 1500 de flori?
  • Cea mai lungă trenă de rochie de mireasă a fost făcută în 2017 pentru a revendica titlul Guinness World Records în Franța? La peste 8.000 de metri lungime, a fost nevoie de 2 luni de executie si 22 de oameni.
  • Cel mai mare tort de nuntă din lume a fost masiv, cântărind 6.800 kg?

Dar necesarul pentru un eveniment reusit poate să fie destul de variat:

  • Meniuri printate
  • Broșuri
  • Etichete
  • Mărturii
  • Ambalaje, etc.

Vă invităm să descoperiți întreaga gamă de creative tipografice pentru a realiza aplicații speciale, în note luxuriante, care să se ridice la înălțimea așteptărilor. 

Lasă un Comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publică.